Instagram Inlägg

En enastående berättelse om att gräva i det förflutna, hitta sina rötter och sig själv, finna frid och göra avslut.Det är spännande och oerhört välskrivet.🌲Med ett fantastiskt bra språk, bitvis poetiskt böljande, med skönt driv och bra tempo får vi följa Miika till familjens släktstuga långt upp i de finska skogarna. Vi inser snart att det är något märkligt med stugan och att byborna döljer något. Miika gör efterforskningar och blir själv inblandad och utsatt för hotfulla händelser från både levande och döda.🌲Dåtid och nutid vävs skickligt samman. Skräck och drömmar blandas trovärdigt och jag kommer på mig att undra vad är biografiskt eller vad fiction? Underbara miljöbeskrivningar och intressanta karaktärer.En fascinerande läsning som håller mig i sitt grepp och en bok som är svår att lägga ifrån sig. Den rör om och väcker engagemang och frågor.Bra språk, korta kapitel och spännande handling gör att böckerna även passar utmärkt till äldre tonåringar och till människor som inte är alltför vana läsare.🌲Det är en strålande debut och eftersom jag även har läst Huttunens andra bok ”Elddjur” kan jag konstatera att jag är fast. Jag har hittat en ny favoritförfattare och jag tycker att böckerna förtjänas att läsas av den stora breda läsarskaran.Rekommenderas varmt.Tack @joni_m_h för ännu en stark läsupplevelse och rec ex! 🏽🌲🌲🌲🌲Boken är utgiven på @doppelgangerforlag.#barrfiolernasrike #jonihuttunen #doppelgängerförlag #brabok #boktips #lästips #läsning #spänning #övernaturligt

Instagram Inlägg