Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Jag är tagen, berörd och alldeles mållös. Med en närvaro och ett personligt, unikt böljande språk fångas jag som läsare från första sidan.Oskar Kroon har gjort det igen – en tidlös klassiker för alla åldrar och en läsupplevelse utöver det vanliga!️”En ö. Ett sommarlov. En morfar. En Vinga och en Rut. En strandad val. Och allt annat långt bortanför horisonten. Eller djupt där nere i havets mörker.”️Om det lilla i det stora. De små känslorna möter de stora. Små och stora förändringar i livet. Om ensamhet, tvåsamhet och utanförskap. Om att förlora en pappa på mer än ett sätt. Om kravlöshet, frihet och att få lov att vara den man är. Om det okomplicerade livet på ön, om kärlek och sorg.️Jag blev hänförd av ”Ett fönster mot rymden” och längtade efter att läsa mera av författaren.Precis som hos Ulf Stark och Astrid Lindgrens böcker möts innersta tankar, stora känslor och allvarliga ämnen i ett vardagligt äventyr. Berättartonen är unik och jag önskar att böckerna läses av alla åldrar; i skolor, som högläsning och i bokcirklar. Jag rekommenderar boken till alla – från ca 10 år och uppåt.️️️️️Boken är utgiven på @brombergsforlag.#väntapåvind #oskarkroon #brombergsförlag #tidlösbok #boktips #ungdomsbok #ungdomsboktips #lästips #lästipsungdom #brabok #höstensbok

Instagram Inlägg