Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Denna roman glömmer jag aldrig!En alldeles ljuvlig, sårbar och känslostark berättelse om livet, den livslånga kärleken och dolda hemligheter. En fängslande kärlekshistoria för både män, kvinnor och alla däremellan.Denna bok börjar från slutet och därefter nystas hela parets liv upp bakåt i tiden och vi får förklaringar till varför Robbie och Emily valt att göra de vägval de gjort.Det är gripande och vackert, men också turbulent och krokigt. Genom lycka och sorg, genom framgång och motgång har de varit lojala själsfränder.Boken är som en film. Härliga och mustiga miljöer, oväntade twister och när deras största hemlighet röjs blir jag tagen på sängen.När boken tar slut, läser jag de första kapitlen om igen, men nu med andra ögon.Det är så fint att följa och lära känna mogna människor som levt tillsammans i 54 år.Och varför Robbie denna morgon, väljer att kliva upp, göra kaffe, mata hundarna och därefter skriva en lapp till sin sovande hustru innan han går ut genom dörren för att aldrig mer återvända, ja det ter sig trots allt fullständigt logiskt.Utmärkt bok att läsa i bokcirkel och därefter samtala om den. Eller läs den samtidigt som din partner och dela upplevelsen och intrycken tillsammans.Har du läst (eller sett filmen) ”En sista semester” av Michael Zadoorian, så är dessa två böcker i lite lika genre.Tack @ivarsson62 och @norstedts_forlag för läsex.🏽.#föralltidtillsammans #juliecohen #roman #nybok #norstedts #brabok #lästips #boktips

Instagram Inlägg