Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Ett sommarlovsäventyr som bjuder på mörka krafter, oförklarliga händelser och mystiska varelser.Det är välskrivet, spännande och lagom ruggigt.En spänningsroman, eller nästan en rysare, med övernaturliga inslag som är en lämplig högläsningsbok för hela familjen från ca 9 år.Fyra barn, de är kusiner – Nova och Julia, John och Martin – som tillsammans ska spendera en vecka hos mormor/farmor i huset vid Hålsjön.Snart inser de att mystiska händelser pågår omkring dem.Vad är det som lyser under vattnet? Vem är Elliot, den ensamme tonåringen i stugan bredvid? Och vad är det som gömmer sig i Hålsjön och påverkar deras beteende?Jag sträckläste boken och hade gärna diskuterat innehållet med någon efteråt. Spännande vinklingar som gäckar fantasin och en utmärkt läsning under sommartid för bokslukaråldern.Frågan är väl om jag vågar bada igen framöver…️️️️Tack @bokforlagetopal för rec ex..#hålsjön #mariaengstrand #opalbokförlag #ungdomsbok #ungdomsboktips #barnbokstips #sommarlovsläsning #spänningsbokförbarn #rysareförbarn #rysareförslukaråldern

Instagram Inlägg