Instagram Inlägg

BOKTIPSET!Wow, det här är en läsupplevelse utöver det vanliga! En strålande debut med utmärkt gestaltning och språket är som bästa läsgodiset, som jag njuter av långsamt, suger på länge så alla sinnen får sitt.En berättelse som förtjänar en plats högt upp på topplistan. Lägg namnet Anna Kuru på minnet. Det här är bara början…En psykologisk thriller som utspelar sig mitt i den norrländska skogen bredvid den brusande älven. Det är korta kapitel och en aktuell handling som fängslar mig direkt från första sidan. Det är stämningsfullt, berörande och suggestivt. Det mörka skuggorna följer karaktärerna och framträder alltmer under läsningen. Frågor och hemligheter pockar på och fångar min nyfikenhet.Vi möter föräldralösa Allis, som arbetar som bilmekaniker i en mansdominerad värld.Den finske Raumo som lämnar sitt bagage och flyr till Sverige för att fjällvandra.Och Jonas som lämnar gruvan under semestern för att slicka såren efter sitt avslutade förhållande.De tre människorna sammanstrålar och möts i vildmarken. På ytan verkar allt trivsamt, men stämningen blir alltmer hotfull och hämnden lurar i vrårna.En skickligt sammanvävd historia, som känns självupplevd och trovärdig. Personliga karaktärer som dröjer sig kvar och blir levande.Ett norrländskt äventyr, där miljön är en stor del av läsupplevelsen.Gillade du ”Silvervägen” så läs denna.Anna Kuru har tre noveller bakom sig och nominerades 2018 till Årets radionovell. Detta är hennes romandebut och jag ser mycket fram emot fortsättningen.Tack @annakuruwriter för att du skickade mig din bok. Det blir så spännande att följa din resa.#denförstafrosten #annakuru #saivoförlag #boktipset #lästipset #sommarläsning #semesterläsning #pocketbok #läsupplevelseutöverdetvanliga #läsupplevelse

Instagram Inlägg