Instagram

Instagram Inlägg

En varm och välskriven roman som fängslade mig direkt från första sidan.️Det är ocensurerat️Rappa dialoger️Hoppfullt️Sorgligt️Empatiskt️Berörande️En feelgood som bjuder på utmaningar, sex, vänskap och bortträngda minnen. Men också ett djup med svärta, personliga tragedier, sorg och hemligheter. Vi möter längtan och viljan att förändra sin situation. Och visst önskar vi oss alla vänner som Ellen.️Det är härligt att lära känna Amanda, Klara och Jenna. Tre åländska kvinnor som är väldigt olika varandra men som har en sak gemensamt: den nyligen bortgångne färgsprakande och omtänksamma vännen Ellen.Jag känner mig delaktig, som en i gänget och upprörs, ler, rodnar och blir berörd.️Jag har inte tidigare läst något av författaren, men dras med av tempo och handling och lockas att läsa mera av henne.Utmärkt sommarläsning och en flykt från vardagen, med ett persongalleri och en handling som ger en skön känsla som dröjer sig kvar efteråt.️️️️Boken är utgiven av @ordalagetbokforlag #brevenfråne #pernillalindroos #ordalagetbokförlag #feelgoodläsning #roman #boktips #lästips #måbraböcker #läsningärlivet #boknörd

Instagram Inlägg