Instagram

Instagram Inlägg

”Sträck ut din hand och bygg en mänsklig bro… ”Tänk om alla höll varandra i handen…”… så fantastiskt det skulle vara. En enhet och trygg samhörighet…eller? Skulle det bli problem med det..?”- Men det allra bästa skulle ändå vara… ”.. ja vadå?️En helt ljuvlig berättelse med kortfattad text men väl valda ord av Grethe Rottböll och med helt fantastiska illustrationer av Marcus-Gunnar Pettersson.️Jag har ett antal gånger läst den tillsammans med en barngrupp av 5-6-åringar och fått helt underbara samtal och kloka funderingar under och efter läsningen.Min pensionerade mamma har eftertänksamt läst den ett flertal gånger och skrattat högt varje gång.Berättelsen och bilderna har en förmåga att starta något inom en. Den väcker värme, glädje och startar djupa funderingar och tokroliga slutsatser som dröjer sig kvar och som man gärna kommer tillbaka till.️En tidlös bok som passar i många sammanhang och för alla åldrar. Skulle vara underbart att läsa den i en högstadieklass och därefter samtala om innehållet eller låta den vara en triggers innan fri skrivning eller teckning på samma tema..,En bok helt i min smak.Rekommenderas varmt till alla och envar!️️️️️#tänkomalla #gretherottböll #marcusgunnarpettersson #bilderbok #bilderbokstips #tidlösbok #presenttips #illustrationer #sträckutenhand #gemenskap @rabensjogren

Instagram Inlägg