Instagram Inlägg

Äntligen är den här!En rafflande och otrolig historia i högt tempo, där två egotrippade människor, helt utan samvete tar de dom vill ha. De är giriga och besitter en kaxighet som saknar motstycke.️Samtidigt lär vi känna offren som de bedrar: En svårt sjuk kvinna som behöver sälja sin älskade sommarstuga, en professor i Bromma som ser fram emot en romantisk helg med sin älskare. En lantbrukare i Uppland, som väntar på sms från en förbjuden kärlek och den snart pensionerade polisen i Stockholm som hamnar i en brottsutredning som inte liknar något hon tidigare varit med om.️Att jag gillar Karin Alfredsson sedan tidigare är ingen hemlighet. Hennes personporträtt är lysande och hon fångar mitt intresse direkt oavsett genre hon skriver. Detta är inget undantag.Det är spänning från första sidan, det är oväntat men ändå oroväckande trovärdigt. Det är välskrivet och en riktigt bra läsupplevelse! Läs, läs, läs!️️️️Tack för förtroendet Jakob på @bokfabriken #sistafärjanfrånystad #karinalfredsson #spänningsroman #bokfabriken #nyaböcker #boktips #lästips

Instagram Inlägg