Instagram

Instagram Inlägg

Välskriven debutroman om hemligheter och förbjudna kärlekar som berör på djupet.År 1937 börjar barnhemsbarnen Rune och Evert utforska varandra och sina känslor.År 2017 inser pedagogen Anna att studenten Tove väcker känslor hos henne som hon aldrig tidigare känt.Samma år sitter Douglas på ålderdomshemmet och tänker tillbaka på livet och sin livslånga kärlek som han tvingades avstå.🧡En känslostark berättelse om kärlek som väcker skuld, skam och längtan. Tre berättarröster från olika tider och platser delar samma upplevelser och hinder.Det är karaktärer som väcker sympati och upplevelser som jag bitvis känner igen. Att ha modet att följa sitt hjärta är inte lätt och anser omgivningen att beteendet dessutom är sjukligt och behöver bestraffas, blir situationen ännu tuffare.Jag kommer på mig att jag önskar att boken hellre var uppdelad i tre delar, istället för kapitel. Precis när känslor och intresse väcks under min läsning, rycks jag ur sammanhanget för en ny berättarröst. Det gör min upplevelse tyvärr lite splittrad. Men historien vävs elegant samman i slutet och är så välskriven och innehållet så fängslande, så intresset behålls ändå.Jag har förstått att fler böcker är på väg och jag ser mycket fram emot fortsättningen. Detta är viktiga ämnen som behöver lyftas om och om igen. Sanna Mc Donald är en författare jag tror vi får höra mycket om framöver.️️️️#omalltvoreannorlunda #sannamcdonald #mimaförlag #debutroman #romandebut #roman #boktips #lästips #nyaböcker #hbtqböcker #hbtq #normbrytandelitteratur #läsning #bokutmaningen2019 #läsutmaning

Instagram Inlägg