Instagram Inlägg

”Det tog emot att andas. Varje andetag hon försökte dra ner i lungorna gjorde ont. Hon hörde sina väsande ljud, men kunde inte förstå att de kom från henne själv. Hon lät som ett djur. Ett jagat djur som bara ville en sak. Överleva.️En ung kvinna försvinner spårlöst i den värmländska orten Sunne. När ännu en ung kvinna försvinner, stiger oron ytterligare. Vad är orsaken till försvinnandena? Vem ligger bakom dem? Är det samma gärningsman? Vem står på tur..? ️Otäcka händelser och en förälders värsta mardröm. Vi dras direkt in i handlingen och får följa utvecklingen från olika håll: de utsattas, förövarens och de anhörigas samt kriminalkommissarie Erik Ljungs utredningsarbete. Många kopplingar, misstänkta och ledtrådar som till slut pekar åt samma håll.️Detta är den andra boken jag läser av Lotta Lundh. Det är händelserikt och välskrivet, men tyvärr dras jag inte på djupet med i de otäcka känslorna, vilket i och för sig kan vara skönt, då det är hemska händelser och brott som begås.Språket är varmt och bitvis något gammaldags, vilket tilltalar mig. Personerna, relationerna och de vänskapliga banden på orten gillar jag.️Jag tror på den här serien och kommer absolut läsa kommande böcker och skulle även vilja läsa något mer skönlitterärt av författaren.️️️#familjen #lottalundh #lindochco #spänningsroman #nyaböcker #boktips #lästips #läsutmaning

Instagram Inlägg