Instagram

Instagram Inlägg

Vad är en familj? Hur känns det att inte ha någon pappa? Hur är det att växa upp med två mammor?️Stora frågor som ibland kan ha ganska enkla svar.”-Familjer kan se olika ut. Det finns ingenting som är rätt eller fel. Det viktiga är att familjen mår bra.”️Alice 5 år bor med sina två mammor och hunden Bobby i ett rött hus utanför stan. En dag kommer Freja och Liam på besök och de bestämmer sig för att leka mamma, pappa och barn. Och snart kommer de jobbiga frågorna och de viktiga samtalen om hur olika familjer faktiskt ser ut.️En charmig, positiv och lekfull berättelse med allvarliga inslag, men framförallt handlar den om allas lika värde. Om hur våra handlingar och egenskaper avgör hur vi trivs och mår tillsammans.En bok som på ett klokt och sakligt sätt lyfter känsliga funderingar som ständigt är aktuella.En viktig och välskriven barnbok som bör finnas på varje förskola.Rikt illustrerad av Ksenia Spirina.️️️️️#skavilekamammamammabarn #lisakärmander #kseniaspirina #idusförlag #barnbok #barnbokstips #bilderbokstips #bilderbok #regnbågsfamilj #regnbågsfamiljer #allaslikavärde #olikaärbra

Instagram Inlägg