Instagram

Instagram Inlägg

Den är klurig, befriande knasig och bjuder på både rim och detaljrika bilder som leder till såväl engagemang som fniss hos läsaren.En ny favorit helt enkelt!🤗️Jag som är uppvuxen med både Lennart Hellsings texter och Per Åhlins illustrationer fullständigt älskar denna bok! Texten är enkel och snillrik och inspirerar barnen att vara med och läsa själva.Illustrationerna är välgjorda och fyllda med fantasifulla figurer som bara genom att finnas där triggar fantasin att fundera över deras egna små handlingar och upptåg. En bok med syftet att känna igen siffror och räkna antal gömda figurer, men utöver det ger så mycket mer läsupplevelse. Rekommenderas varmt till förskoleåldern.️️️️️#tittahittaochräknamedoss #carinajansson #idusförlag #läsning #älskaböcker #bilderbok #bilderbokstips #barnbokstips

Instagram Inlägg