Instagram

Instagram Inlägg

Feelgood när du vill fly vardagen men som berör och väcker känslor.En kärleksberättelse om vänskap, åtrå, relationer, sorg, saknad och det mesta som drabbar oss i livet.️Boken utspelar sig mellan 2008 och 2017. Sarah och Laurie är allra bästa vänner och delar allt, även bostad. En dag blir Laurie blixtförälskad och de båda vännerna hjälps åt att leta efter mannen hon sett. Ett år senare blir Sarah kär i Jack och presenterar honom för Laurie. Problemet är att han är mannen som Laurie blev förälskad i.️En stark bok om att prioritera vänskapen framför allt. Om kärlek, hemligheter och lögner. Om att finna lyckan och vara stark när man känner sig svag. Välskriven feelgood som berör.Boken är jättebra inläst av Katarina Cohen.️️️️#endagidecember #josiesilver #norstedts #feelgood #boktips #lästips #katarinacohen #storytel

Instagram Inlägg