Instagram

Instagram Inlägg

”- Vi går på en skola för brottslingar. Alla tror att de vet hur vi funkar. Vi behöver inte ge dem rätt.”️Intergalaktiska akademien är en skola för elever med särskild problematik och där eleverna får en sista chans att bevisa sig dugliga nog för att återigen slussas ut i samhället. Vi får följa en studiegrupp på fem elever, uppfinnare, som tävlar om en traineeplats på en stor koncern. De tvingas in i en kamp där de inte kan lita på någon. Skulle du offra din sista chans för att rädda någon annan?️Wow, vilken omtumlande läsupplevelse! Det är välskrivet, spännande och en fascinerande handling med starka personporträtt. Jag som inte är van att läsa sci-fi tyckte det var lite segt och rörigt i början, svårt med alla namn, men berättelsen är så häftig, att det var omöjligt att inte läsa vidare och snart var jag helt inne i ”världen”. Gruppdynamiken och det sociala samspelet är intressant att följa.️Älskar omslagsillustrationen av Andreas Raninger och Sophia Fredriksson.Detta är den första delen i en planerad serie om Intergalaktiska Akademien. Ser verkligen fram emot fortsättningen som planeras till hösten 2019.️️️️#czentesomega #annajakobssonlund #annorlundaförlag #sciencefictionbooks #intergalaktiskaakademin #scifibooks #boktips #lästips #boknörd

Instagram Inlägg