Instagram

Instagram Inlägg

”Han sätter sig på sin plats, 14 A, längst in vid fönstret. Han brukar alltid boka en plats vid nödutgången när han reser, men den här gången hann någon reservera den före honom.”️Hugo är på väg till en mässa i Bologna och på flyget hamnar han bredvid Angela, som är på väg till sin hemstad. Ett möte, ett samtal som utvecklar och gör skillnad.️Det här är en bok skriven nästan i novellform, om två främlingar som spontant börjar prata. Berättelsen har en varm ton och samtalet är så där kravlöst och ödmjukt som vi längtar efter. Ostressat, ingen mobil som stjäl fokus utan full närvaro.Berättelsen förstärks av de ljuvliga illustrationerna av Jesús Mateo Munoz.️En alldeles utmärkt läspärla som påminner oss om att uppskatta alla möten som sker, som kan vara berikande och början på något nytt. En finstämd berättelse som jag rekommenderar som gåva till dig själv eller till en vän.️️️️#fönsterplats14a #emmafäldt #boktips #lästips #cuervopublishing #jesusmuñoz

Instagram Inlägg