Instagram

Instagram Inlägg

En bok om möten, om att kommunicera bättre, om icke verbal kommunikation och om att göra ett gott första intryck.️Alla kommer vi förr eller senare att behöva tala offentligt inför en grupp människor. Detta är en bok som hjälper dig att tänka på några saker inför detta framträdande, såsom position, klädval, ansiktsuttryck och feedback, allt för att vi inte ska misstolkas och för att vi ska bli vårt bästa sanna jag.️Jag älskar böcker med ”klokord” som förstärker och sammanfattar innehållet i den löpande texten. Jag gillar ämnet och upplägget och får en stor mängd igenkänning. Författaren har erfarenhet från skådespelarutbildningar och ger här även exempel på övningar från den scenen som även gagnar oss på andra arenor.️Boken ger många kloka råd och användbar handledning för en mängd tillfällen. Informativa foton och berättelser från tidigare erfarenheter förstärker den löpande texten.️En jättebra, välskriven och tillgänglig bok som ger igenkänning och användbara tips för alla och envar oavsett yrke och bakgrund. Jag blir verkligen inspirerad att lyssna till en föreläsning av författaren.️️️️#inteenkroppsspråksbok #gabriellalockwall #kroppsspråk #ickeverbalkommunikation #tystkommunikation #inspiration #boktips #idusförlag

Instagram Image