Instagram

Instagram Inlägg

SOMMAREN är räddad!😎Här bjussar jag på två somriga boktips på temat Uppslukande läsning.Missa inte…🏻‍♀️#kuben en debutroman av Nils Lundkvist. En oförutsägbar äventyrsroman i djupaste Norrlandsskogen. Spänning, vänskap och en fängslande intrig. Bästa läsgodiset för dig som uppskattar ett välformulerat språk.@bonniercarlsen #adepten av Hélène Gullberg.En kriminalroman med den överbegåvade antikexperten Majja Skog som har vissa likheter med en viss Lisbeth Salander. Mustiga miljöer, intressanta karaktärer och en handling som sticker ut och sätter spår.@bazarforlag Vill du lyssna i efterhand? Sök upp Förmiddag i @p4vasternorrland och scrolla ca 1 h 40 min in i sändningen.#norrgårdboktipsar #sommarläsning #semestertips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *