Instagram

Instagram Inlägg

Dagens boktips i @p4vasternorrland🏻‍♀️De gemensamma kopplingarna kan sammanfattas: Två romaner om vanliga människor i mindre orter där alla tror sig känna alla. Välskrivna böcker att uppslukas av och där både miljöer och personer beskrivs trovärdigt och levande, vilket bidrar starkt till den totala läsupplevelsen. Två fantastiska romaner som väcker engagemang och känslor. Läs och diskutera! #isödranorrlandväntasregn av Cecilia Klang. Släpps idag! Ljudboken inläst av Marie Richardson. Den andra helt fristående delen om livet och människorna i den fiktiva bruksorten Forshammar.Förlag: @bokforlagetpolaris #lovamigtystnad av Mattias Edvardsson. En psykologisk spänningsroman där två familjer står i centrum. Ljudboken inläst av Jonas Malmsjö.@bokforlagetforum #norrgårdboktipsar #boktips #lästips #semesterläsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *