Instagram

Instagram Inlägg

Vardag igen. Och en måndag som både regnade bort och försvann i ett nafs.🤷🏻‍♀️️Kreativiteten flödade idag på Kvissleby bibliotek då vi träffades för att styra upp detaljerna kring veckans lästräffar med förskolebarn som är med i projektet #väckboken. Men tiden går fort när man har roligt. En bra start på veckan!Boktips!🏻‍♀️Har du ännu inte upptäckt bokserien och räknesagan om de tio vilda hästarna av Grethe Rottböll och Lisen Adbåge så har du härliga bilderböcker att se fram emot. Tokroliga och empatiska böcker på rim som är ljuvliga att högläsa!@rabensjogren @enbokforalla .#tiovildahästar #tiovildahästarhittarhem #tiovildahästarfirarjul #hästfesten #räknesaga #rimsaga #högläsningsbok #högläsningstips #väckbokensundsvall

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *