Instagram

Instagram Inlägg

God fortsättning!Jag hoppas ni har en fin annandag jul.Idag vill jag tipsa om några bilderböcker som fungerar bra att läsa och högläsa för yngre och äldre. Här samspelar både text och illustrationer på bästa sätt och skapar magiska läsupplevelser.Eller vad sägs om…🏻‍♀️#denmagiskajulkatten av Ester Roxberg och med fantastiska illustrationer av Maximilian SvenssonEtt vacker julsaga med ett innehåll som passar för många åldrar om mötet med den speciella katten Sixten, som tar oss med på ett magiskt äventyr mellan verklighet och fantasi.@rabensjogren #minatantkompisar av Ester Roxberg och med färgstarka illustrationer av Nathalie Ruejas Jonson.En varm och känslosam berättelse om gemenskap, vänskap och sorg. @rabensjogren #densistautposten av Cecilia Heikkilä . Vi får följa en liten och en stor Björn på en resa till andra sidan världen. Men frågan är om den sista utposten, världens sista vilda plats, finns kvar? Ett vackert bok om det stora och det lilla och det viktiga. Ett rikt innehålla som skapar mycket att samtala om.@bonniercarlsen #enjulismålandförlängesen av Astrid Lindgren och med finstämda illustrationer av Cecilia Heikkilä.Här får vi följa med hem till Astrid Lindgrens barndoms jul 1913 då hon var litet barn. Berättelsen är för första gången illustrerad som bilderbok och vi får ta del av förväntningar, förberedelser och härlig stämning.@rabensjogren#bilderbokstips #bilderböckerförstoraochsmå #tidlösaböcker #högläsningsbok #högläsningstips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *