Instagram

Instagram Inlägg

Den 19 december…BOKTIPS! Snösystern av norska Maja Lunde och Lisa Aisato är en oförglömlig läsupplevelse och ett fantastiskt samarbete mellan författare och illustratör. Boken är känslosam, spännande och en otroligt vacker utgåva för hela familjen om vänskap, syskonkärlek, familjen, livet och döden. Rekommenderas varmt!️Vi möter Julian 10 år, döpt efter julen och fyller år på självaste julafton. Men i år är ingenting som vanligt. Han har nyligen förlorat sin 16-åriga storasyster Juni, som blev sjuk och dog. Hemma är allt bara sorgligt. Föräldrarna har förändrats och blivit frånvarande och tysta och verkar ha glömt bort att det snart är jul. När Julian och bästa kompisen John är på badhuset ser han plötsligt en fräknig  rödhårig tjej som trycker näsan mot fönsterrutan. Det är Hedvig en påhittig och levnadsglad flicka och de blir genast goda vänner. Men det är något som inte stämmer. Varför är Hedvig alltid ensam hemma? Var är hennes föräldrar? Och vem är den gamle mannen som smyger runt i trädgården?⛸⛸Boken har 24 kapitel och är en tidlös berättelse för alla åldrar om sorg, längtan och hopp. Och bilderna är helt fantastiska konstverk som förstärker handlingen och upplevelsen enormt.Snösystern kom 2019 och är såld till många länder och har blivit en uppskattad succé. I mars kommer #solvaktaren en fristående del i årstidsserien.Förlag: @bonniercarlsen .#snösystern #majalunde #lisaaisato #bonniercarlsen #läsupplevelse #läsupplevelseutöverdetvanliga #högläsningstips #högläsningsbok#kalenderbok #norrgårdskalender2022

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *