Instagram

Instagram Inlägg

Den 16 december…Idag på jultröjans dag vill jag tipsa om den alldeles underbara bilderboken Jultröjan av Cecilia Heikkilä. En härligt klassisk läsupplevelse och perfekt högläsningsbok som passar många åldrar. En favoritbok som jag varmt rekommenderar!🧶Katten Frans bor i en gammal papplåda mitt i staden. Det är kallt och dragigt men som tur är har han en stickad ullig tröja som håller honom varm. När den första snön kommer blir det feststämning och Frans ger sig ut på promenad. Men vad händer med hans tröja?!🧶Precis som i boken Historien om någon av Åke Löfgren/Egon Möller – Nielsen får vi följa en garntråds virvlande och överraskande väg genom hela berättelsen.Bilderboken Jultröjan andas värme, empati och härlig stämning med igenkänning från vår omvärld.Boken finns även utgiven som pixibok och i antologin ’Samlade Julsagor’.Förlag: @bonniercarlsen #jultröjan #ceciliaheikkilä #bilderbok #högläsningstips #barnbok #bonniercarlsen #julklappstips #vinterbok#norrgårdskalender2022

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *