Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPS!Wow, en av årets största läsupplevelser och en helt underbar högläsningsbok! Missa inte Silvermannen av Sara Mauritzon – en fantastisk äventyrsberättelse för alla åldrar som har sina rötter i nordisk mytologi.Gillar du böckerna om Narnia, Tusen stjärnors ö eller Momo – kampen om tiden, ja då får du inte missa denna!Det här är den första delen i serien Yggdrasil. I april kommer fortsättningen Flickan från underjorden. 🌳Denna höst har grodorna invaderat Hejdafors. Lillo bor i ett hus som slänger ut hen, mamma är försvunnen och pappa är tyst och tämligen osynlig. I skolan finns några plågoandar, men hunden Jessie är tryggheten i tillvaron. En dag hörs en mullrande MC och en tatuerad man, stor som en jätte flyttar in i huset bredvid. Han heter Tor och snart är Lillo indragen i ett äventyr som är både farligt och livsviktigt för många.🌳Det här är en spännande och tidlös all-ålders-bok och författaren beskriver den som ”en berättelse om att acceptera saker för vad de är och samtidigt hitta en annan del av sig själv, den delen som vågar kasta sig in i äventyret, livet.”Här varvas allvarlig vardagsdramatik med mytologiska väsen, olika världar och mystiska ledtrådar. Det är en fantastiskt välskriven och tidlös debutroman, en imponerande och väl genomtänkt intrig som slutar med värsta bästa cliffhangern.🌳Författaren är bibliotekarie och vurmar för vår skog och natur. Därför skänker hon en krona för varje såld bok och 100 kronor för varje författarbesök hon gör till Naturskyddsföreningen.Förlag: @ bonniercarlsen Följartips: 🏽 @saramauritzon #silvermannen#saramauritzon #allåldersbok#högläsningsbok#julklappstips#boktipsförungdomar#booktok#bokstället

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *