Instagram

Instagram Inlägg

Julroman och Pockettips!🏻‍♀️Missa inte En oönskad julklapp av Sara Molin, en härlig julroman som har alla de ingredienser som jag uppskattar. Intrigen är varm, hjärtlig, jordnära och romantisk och handlingen får mig att skratta samtidigt som den också har stråk av allvar och svärta. Och även om vi möter stress i sjukhusmiljö och trassliga familjerelationer så väcker boken den där behagliga feelgoodkänslan och jag slår igen boken med ett stort brett leende på läpparna. Rekommenderas varmt.Sjuksköterskan Diana Jonsson har jobbat i olika afrikanska länder de senaste åren, men reser motvilligt hem till Sverige i mörkaste november för att fira jul med sin mamma och för ett korttidsvikariat på akuten. Efter jul- och nyårshelgerna väntar dock nya utmaningar och ett nytt jobb i Kenya för henne. Trots kulturella skillnader kommer hon snabbt in i jobbet och blir god vän med bland annat arbetskamraterna Gunnel, Blaze och Erik. Men en dag får Diana veta att hon har en okänd syster som bor i samma stad, vilket vänder helt upp och ner på hennes tillvaro.Karaktärerna känns äkta och trovärdiga och det var svårt att lägga boken ifrån sig. Det är en riktigt välskriven samtidsroman som fångar mig från första sidan.Förlag: @norstedts_forlag .#enoönskadjulklapp #saramolin #norstedtsförlag #julroman#pockettips#feelgood #boktips #lästips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *