Instagram

Instagram Inlägg

TÄVLING!🥳Jag lottar ut tre exemplar av den nya utgåvan av romanen Bränn alla mina brev av Alex Schulman. Utgåvan i danskt band innehåller extramaterial: ett nyskrivet förord av Alex Schulman, ett efterord av regissören Björn Runge, en intervju med producenterna Annika Sucksdorff och Jonathan Ridings, en kommentar av manusförfattaren Veronica Zacco samt ett utdrag ur filmmanuset och bilder från filmen.Handling: Med hjälp av autentiska brev och dagboksutdrag skildras ett triangeldrama mellan författarens mormor Karin Stolpe, morfar Sven Stolpe och författaren Olof Lagercrantz. Romanen är gripande och en personlig skildring av passionerade möten vilket ledde till svartsjuka som skapade svallvågor årtionden framöver.Nu har jag i samarbete med Bookmark förlag möjlighet att lotta ut tre exemplar av boken.🥳🥳🥳Vill du delta i utlottningen och har svensk postadress – Gör så här:Följ🏻‍♀️@agneta_norrgard@bookmark_forlag Gilla inlägget och dela det gärna.Tagga tre vänner som du tror vill delta i tävlingen.Utlottningen avslutas på torsdag 13 oktober kl. 21:00.Vinnarna meddelas i detta inlägg.Tävlingen är inte sponsrad eller i ett samarbete med instagram.Lycka till!🏻‍♀️.#bokutlottning #bokutlottningpåinstagram

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *