Instagram

Instagram Inlägg

Hurra! Spana in denna nya härliga frågebok på tema Astrid Lindgrens böcker, filmer och tv-serier. Den stora krumelur-quizboken innehåller fler än 500 frågor i olika svårighetsgrader, vilket gör den till en perfekt bok för alla åldrar. Använd den i klassrummet, på kommande fester och sammankomster eller testa dina egna kunskaper från Astrids stora bokskatt. En härlig presentbok till dig själv eller någon annan. Rekommenderas varmt!I fjol kom förlaget med Quiz-boken om Harry Potter. Den har blivit flitigt använd i mitt hem då släkten samlats. Nu ser jag fram emot att även barnbarnen kan delta då vi tar fram den stora krumelur-quizboken. En inspirerande läsning för både knopp och hjärterot.Förlag: @modernistared .#storakrumelurquizboken#astridlindgren #frågebok #frågesport #presentbok #presenttips #modernistaförlag

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *