Instagram

Instagram Inlägg

Pockettips och en gammal favorit!🏻‍♀️Vill du ha en läsupplevelse utöver det vanliga? Läs Sommarboken av Emylia Hall – en fängslande oförglömlig vackert berättad historia som väcker eftertanke. En imponerande debutroman som har några år på nacken.🪷Vid unga år bryter Beth Lowe kontakten med sin ungerska bohemiska mamma. Hon väljer att leva ensam med sin tystlåtne far och arbetar idag på ett konstgalleri i London. En dag får hon ett brev där hon får veta att mamman är död. Med försändelsen följer även ett album som mamman har gjort och döpt till Sommarboken. Innehållet väcker minnen till liv från barndomens sommar.🪷En gripande mor-dotterhistoria och samtidigt en vacker skildring av den vuxna Beth som konfronteras med sin uppväxt och de sanningar och lögner som inte går att fly från för evigt. En vacker bok om att hitta sig själv, sitt förflutna, förstå och förlåta. Sträckläsning utlovas så ha gärna näsdukar inom räckhåll.Förlag: @manpocket .Har du läst den?.#pockettips #sommarboken #emyliahall #läsupplevelse #debutroman #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *