Instagram

Instagram Inlägg

Dagens viktiga böcker som jag tipsade om i eftermiddag i @p4vasternorrland 🏻‍♀️.Tema: Samhällsengagerande romaner, inspirerade av verkliga händelser från dagens Sverige. Inifrånperspektiv, god research och stor kunskap gör dessa välskrivna böcker oerhört trovärdiga och ger ökad förståelse om bakgrunden bakom löpsedlarna.Läs eller lyssna och samtala med andra om innehållet. Samhällsfrågorna berör oss alla och vi har möjlighet att påverka utgången på ett eller annat sätt, om vi engagerar oss som medmänniskor.Swipa för omslag🏽.#100k av Melody FarshinDen tredje delen om Aisha och Ali.#idinahänder av Malin Persson Giolito. Romanen är nominerad till Årets bok 2022.#kvinnansomförsvann av Joanne Hildebrandt och pseudonymen J.F. Sand – inspirerad av egna upplevelser..#norrgårdboktipsar #boktips #lästips #läsupplevelseutöverdetvanliga #samhällsengagerande

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *