Instagram

Instagram Inlägg

Tålamod. Mod att tåla.Så många böcker, så begränsat med tid. Just nu är det mycket som pockar på min uppmärksamhet och jag räcker inte riktigt till. 🏻‍♀️Ni är många som väntar på min återkoppling på olika sätt, men eftersom dessa uppdrag sker utöver mitt heltidsarbete så hinner jag ibland inte med mig så mycket som jag vill. Viljan finns men ibland kommer livet emellan.🤷🏻‍♀️”Tålamod, förmågan att utstå väntan, förseningar eller svårigheter med bibehållet lugn.”Denna vår prövas verkligen mitt tålamod. Jag djupandas, tankar energi och tänker positivt.Jag är så tacksam för all generös bokpost ni skickar mig och att ni är så många som dagligen kontaktar mig – både författare, läsare, förlag och egen utgivare. Jag blir rörd och glad. Håll i håll ut. Jag kommer igen. Jag läser ständigt, men inte riktigt i den takt jag är van vid. Hoppas ni har tolerans och överseende. Jag lägger ut recensioner så fort jag har möjlighet.Till dess…Stort Tack för ert stöd och förståelse. 🏽Önskar er alla en fin och bra helg.🏻‍♀️

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *