Instagram

Instagram Inlägg

Började dagen med att moderera ett härligt inspirerande panelsamtal med författarna @denizekarabuda_forfattare och @malinkarim under temat Färgstarka karaktärer mitt i livet.🏻‍♀️Malin är aktuell med romanen Jag är Gud och Denize släpper sin debutroman Ambassadören på Portland Place i mitten av juni. Och det här är två kraftfulla och välskrivna romaner som jag varmt rekommenderar. Handling och karaktärer som engagerar, berör och gör starka avtryck.🏽Vårt samtal kan du ta del av nu på söndag 8 maj kl. 13:10-13:40 i den digitala Feelgoodmässan i facebookgruppen Feelgoodfredag. Hela helgen bjuds på intressanta samtal, härliga boktips och annat skoj – alltsammans roddat av proffsiga @sofia_ymen Jag hoppas vi hörs och ses då!🏻‍♀️.#jagärgud #ambassadörenpåportlandplace#feelgoodfredag #feelgoodmässa

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *