Instagram

Instagram Inlägg

Dagens boktips i @p4vasternorrland under temat Vårkänslor var två sprillans nya romaner av Callum Bloodworth.🏻‍♀️🥐#36frågoromkärlek är debutromanen som först skrevs som ljudbok (vilket kanske inte riktigt framgick i dagens radiosändning…) men som nu precis släppts som fysisk utgåva. En roman om längtan efter att bli älskad för precis den man är.30-årskrisen närmar sig för Dylan. Han hatar sitt arbete och är singel, vilket kan bero på att han är usel på förhållanden. Han bestämmer sig för att hitta kärleken innan födelsedagen, och blir övertalad att gå på blinddate med Nora. Laddad med ett kontrakt med 36 frågor kan väl inget gå fel. Men han glömmer att berätta om sin bror Max och sin bästa vän Emma – som han delar lägenhet med.@bazarforlag 🧁#berättatresaker är en oförglömlig roman som du hittar på ungdomsbokhyllan.En stark och känslosam läsupplevelse för alla som gillar varma berättelser om Liv, död, sorg, drömmar, vänskap och den första spirande kärleken som blommar ut mitt i en pandemi med stängda dörrar och blommande körsbärsträd.Utgiven av @bonniercarlsen .#feelgood #boktips #p4västernorrland #norrgårdboktipsar #lästips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *