Instagram

Instagram Inlägg

VÄRLDSBOKDAGEN!🇺🇳🌍Idag den 23 april är det Världsbokdagen med syfte att uppmärksamma författares och upphovsrättens betydelse för att sprida idéer och kunskap och bidra till förståelse och tolerans mellan människor.🕊”En barndom utan böcker, det vore ingen barndom. Det vore att vara utestängd från det förtrollade landet, där man kan hämta den sällsammaste av all glädje.”Astrid Lindgren🇺🇳Swipa för bilder på några boktips och läsäventyr från barn- och ungdomshyllan🏻‍♀️.#askungenirinkeby avGunilla Lundgren, Le glatenge pen club, Amanda Eriksson#detvarengångdetsomintevar av Bagir Kwiek, Monica Hirsch#katitzi av Katarina Taikon #barnenpåtanto av Fred Taikon #lovelovelove av Hanna Landahl #önskarjagkundeberättafördig av Anna Jakobsson Lund #jagskrivertillhonomochsägerattalltärokej av Ebba Hyltmark #ramiochjonatan av Mats Berggren #dethandlaromoss av Åsa Ringdahl#väljmig av Christina Lindström#sägnåtdå av Ida Ömalm Ronvall#himlabrand av Moa Backe Åstot#ganskanärasanningen av Anna Ahlund #närmammahadeontihälen av Linn Sandqvist Lyckman och Karin Eriksson.#niärinteminmamma av Frank Furu och Linda Bondestam#martaochhimlen av Annika Jeppsson och Emma Granslandt.#boboocholikheterna av Anna Damberg och Karin Eriksson#bojanochsopbilen av Johan Anderblad och Filippa Widlund.#edithalexochenhörningarna av Daniel Paris och Mia Fernan #selmavillinte av Annika Hirvonen.#lottaochtarmludde av Margareta Elding Pontén och Moa Graaf.#familjenknyckertzochismanshemlighet av Anders Sparring och Per Gustavsson.#flickansomvilleräddaböckerna av Klaus Hagerup och Lisa Aisato.#addigårpåutflykt av Ellen Karlsson och Laura Di Franscesco.#skönhetenochodjuret av Alexander Alexander Jansson, Sofia Jensfelt och Silvy Strand.#älskadekulu av Celina Kalluk och Alexandra Neonakis#kråkansägersen av Jujja Wieslander och Sven Nordqvist.#körkortet av Ann-Charlotte Ekensten.#castorochfrippesodlargrejer av Lars Klinting..Vilken bok vill du tipsa om idag.#världsbokdagen

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *