Instagram

Instagram Inlägg

Lördagmorgon och bokfrukost…️Idag tillsammans med 1959 Ingrid och Georg – en kärlekshistoria av Helena von Zweigbergk. Den första delen i 1900-talsserien Drömmar om frihet. Det lockande omslaget är skapat av Pär Wickholm. Jag läst många böcker av Helena von Zweigbergk och tycker hon är mästerlig på att skildra relationer och socialt samspel, så jag ser mycket fram emot att läsa även denna roman..Den unga änkan Inger arbetar som lärarinna och lever ett självständigt bra liv i Stockholm. Så träffar hon Georg, en ung ambitiös journalist som drömmer om en bättre framtid. När Inger blir gravid planerar de för en gemensam familj. Men hur jämkar man sina olika föreställningar om frihet? Hur ska de leva tillsammans utan att stå i vägen för varandras drömmar när de lever i en tid av traditioner och konventioner? .Med avstamp från sitt eget födelseår 1959 och med tankar kring vad tiden gör med oss är utgångspunkten för denna romanserie.Förlag: @norstedts_forlag .Vad läser du idag🏻‍♀️.#1959ingridochgeorg#helenavonzweigbergk #norstedtsförlag #bokfrukost #boknyhet #nyroman

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *