Instagram

Instagram Inlägg

Hurra vilket bra urval av böcker vi hittade på det lokala biblioteket!🏻‍♀️Det är klart att det finns massor av bra böcker för alla intressen – eller vad sägs om….#leasförstamatch av Torsten Bengtsson och Jonas Anderson #erikåkerskoter av Torsten Bengtsson och Jonas Anderson #tänkintebarakör av Marie Hammar och Abbe Wahlquist#heddashemligatisdagar av Åsa Storck#slalomsabotören av Micaela Annas och Bettina Johansson #lyckligdensomdunnefår av Rose Lagercrantz och Eva Eriksson #noeliashemlighet av Caroline Engvall och Katarina Vintrafors #noeliasrevansch av Caroline Engvall och Katarina Vintrafors #taekwondoärintepålåtsas av Lise Blomqvist och Stina Lövkvist#sjutusensteg av Bo R Holmberg och Sofia Malmberg#baramittfel av Helena Karlsson #springförlivet av Helena Karlsson .#sportlovstips #sportlovsläsning #barnochungdomsböcker #biblioteksböcker#kvisslebybibliotek

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.