Instagram

Instagram Inlägg

Vasaloppssöndag…Idag passar det väl utmärkt att tipsa om Gustav Vasa – ett liv, en lättläst biografi av Ann-Charlotte Ekensten.Här varvas fakta och dramatiska berättelser med kartbilder, foton och målningar. Boken är indelad i 17 kapitel och på drygt 50 sidor får vi svar på många frågor kring personen Gustav Vasa och vad han betytt för Sverige och vår historia. Välskrivet och spännande läsning för bred åldersgrupp..Jag fullkomligt älskar dessa lättlästa biografier som @viljaforlag ger ut. De präglas av stor research och tydlig struktur och ger en samlad bild av personen i fråga. Böckerna är tillgängliga och välgjorda. Jag vill inte sätta någon åldersgräns på målgruppen, för dessa böcker passar till både unga och äldre läsare.Rekommenderas varmt till både skola och privata hushåll..#gustavvasaettliv #anncharlotteekensten #viljaförlag #lättläst #biografi #faktabok #gustavvasa #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *