Instagram

Instagram Inlägg

Jag summerar ödmjukt 2021 och ser tillbaka på året med glädje och tacksamhet.🏽De mest gillade bilderna sammanfattar året ganska väl.🏻‍♀️Jag är så stolt och tacksam för att jag fick fortsatt förtroende som Sundsvalls Läsfrämjare under ytterligare ett år. Det har gett mig härlig energi och lett till många nya spännande uppdrag och samarbeten.Jag är så tacksam och glad för alla ni drygt 2000 fantastiska följare som ger mig så mycket kärlek, inspiration och spännande samtal och tips! Ni är underbara!🤩🏽🏽🥰👥🗣👥Och varmt Tack till alla författare och förlag som så generöst skickat intressanta och spännande bokpost med fina hälsningar.Och äntligen blev mitt bibliotek här hemma i det närmaste klart. Jag är nöjd och stortrivs där lika mycket som både barn och barnbarn.Jag hoppas ni vill hänga kvar med mig här och att 2022 bjuder på många nya möten, spännande äventyr och intressanta bokrecensioner och läsupplevelser.Tag hand om er och ett riktigt Gott Nytt År önskar jag er alla!🥳.#åretsläsfrämjare2020 #åretsläsfrämjare2021 #bokstagram #bokpost #boknörd #tacksam #bestnine2021

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *