Instagram

Instagram Inlägg

Dan före dan…☃️ och uppesittarkvällen är räddad!Har du ännu inte lyssnat till årets fantastiska deckarjulkalender då är det hög tid nu!På med lurarna och ratta in Mordnatt råder, tyst det är i husen av Sofia Rutbäck Eriksson och Mattias Boström. En rysligt spännande och finurlig pusseldeckare i 24 avsnitt som med glimten i ögat snillrikt leder och gäckar lyssnaren in på ett vindlande och rafflande äventyr.Du hittar serien på närmaste streamingstjänst för böcker. Och en rungande applåd för uppläsaren Fredde Granbergs strålande insats som lyfter historien till ytterligare en högre nivå.🏽🏽🏽️Handlingen utspelar sig i juletid i Arvidsträsk där invånarna kring den lilla norrbottniska sjön samlas vid byagården för traditionsenlig lucköppning. Och medan snön vräker ner öppnas den första luckan och där döljer sig ett meddelande om ett gammalt ouppklarat mord, som får alla att rysa av fasa och inse att mördaren finns mitt ibland dem.Vi får i en intensiv kamp mot klockan följa den pensionerade polisen Rolf Ström och den nyinflyttade deckarförfattaren Riita Niemi. Tillsammans försöker de lösa gåtor i både nutid och dåtid och ringa in den som ligger bakom hotet. Det är med en enastående skicklighet som ledtrådar presenteras och historien mejslas fram. De målande miljöerna och bredden på alla härliga personligheterna sätter extra glans på upplevelsen. Det är verkligen hatten av för den framgångsrika och produktiva författarduon, som också ligger bakom bokserien och mysdeckaren Katarinas eminenta detektivbyrå.Och förhoppningsvis får vi redan hösten 2022 återse människorna kring sjön Arvidsträsk i en ny kriminalroman. Ljudboken släpps den 27 december.Utgiven av @lindochco .#ljudbokstips #julkalender2021 #kalenderbok #pusseldeckare #mordnattrådertystdetärihusen #sofiarutbäckerikssonförfattar #mattiasboström #freddegranberg

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *