Instagram

Instagram Inlägg

Idag bjussar jag på några röda boktips i blandade genrer 🏻‍♀️.#desjumordenpåevelynhardcastle av Stuart TurtonEn komplex, fängslande och förbryllande debutroman.#smultrontjuven av Joanne HarrisDen fjärde romanen om chokladkonditorn Vianne som vill stävja alla konflikter.#martasover av Romy HausmannEn gäckande thriller om brott, skuld och frågan om en förövare någonsin kan bli fri.#någonannanstidsfördriv av Ann EdlidenEn ungdomlig debutroman om jakten på en pojkvän, en krånglig familj och en turbulent arbetsplats i strålkastarnas ljus.#julbrevet av Kjersti Herland JohnsenEn varm norsk julroman om familjeliv, traditioner, givmildhet och gemenskap.#sanningenspris av Kelly RimmerEn oförutsägbar roman om drabbande lögner och familjehemligheter.#josasbok av Marie Nilsson LindEn stark personlig biografi om systerskap, konstnärskap, sorg och om att gå vidare i ensamhet.#windsorknuten av S.J BennettEn pusseldeckare där självaste drottning Elizabeth är detektiven.#fyrvaktarna av Emma StonexEn nervkittlande parallellhistoria om vad som egentligen hände på den ensliga fyren för tjugo år sedan..Har du läst någon av dem.#rödaboktips#boktips #lästips #läsning #böcker #åretsläsfrämjare2021

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.