Instagram

Instagram Inlägg

Hurra för fredag!🏽Hurra för bokpost!🤩Hurra för alla som skickat och skrivit så vänliga hälsningar.🏽🥰.Ett bra slut på arbetsveckan och en väldigt bra start på helgen..Swipa för innehållet…🏽.#lovelovelove av Hanna Landahl#millegårtillförskolan av Ellen Karlsson och Laura Di Francesco#nyatiderpåflanagans av Åsa Hellberg#majochzarahbråkar av Ellen Karlsson och Laura Di Francesco#dukanskebordepratamednågon av Lori Gottlieb#krokodiljakten av Ylva Karlsson och Katarina Strömgård#närjagvarstorochduvarliten av Jujja Wieslander och Emma Adbåge#ängelnilondon av Charlotte Ekbom#dungen av Rachel Mohlin#kysskarlssoninacken av Karin Brunk Holmqvist.#höstnyheter #boknyheter2021 #läsningpågår #böckerärlivet #tacksam #brastartpåhelgen

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *