Instagram

Instagram Inlägg

#inlägg1 Idag har jag haft äran och det stora nöjet att dela mina boktips och tankar kring feelgoodböcker i #tipstisdag i den ljuvliga facebookgruppen #feelgoodfredag 🥰.För er som missat kommer här en väldigt kort sammanfattning med några boktips som förekom:.Mina första kontakter med feelgood-genren i yngre år och böcker som inspirerat och format mig och mitt läsande var bl a .Bokserien om #annepågrönkulla av L.M Montgomery De tre ljuvliga böckerna om #katiiparis #katipåkaptensgatan #katiiitalien av Astrid LindgrenSamtliga böcker av produktiva Sigge Stark t ex #folketpåhedåsen och #carmencitafinnerkärleken Samtliga böcker av Danielle Steele t ex #mirakel och den optimala feelgood-romanen #grabbenigravenbredvid av fantastiska Katarina Mazetti.Har du läst någon av dem?Vilken feelgoodroman har du ett starkt minne till?.#feelgood #måbraböcker #boktips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *