Instagram Inlägg

Efter några dagar på resande fot var det härligt att komma hem och mötas av detta!Vilken tur att jag har lite semester kvar…Vilken magnifik blandning – eller vad sägs om:(Swipa för bild🏽)#detåttondelivet av Nino Haratischwili#återträffen av Guillaume Musso#tänkomhanärdöd av Hanna Landahl och Linda Mickelsson #vimåsteräddaplanetenjorden av Liz-Marie Wretborn Falk och Christoffer Johansson #vadhonklagarövernärhonklagaröverhushållsarbetet av Heidi Linde#mångalögnersmå av Annika Estassy#hälsningarfråndenfranskalavendelgården av Jo Thomas#hälsningarfråndenitalienskaolivlunden av Jo Thomas#presidentensdotter av Bill Clinton och James Patterson.#bokpost #semesterläsning #recensionsexemplar #läsfrämjare

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *