Instagram Inlägg

Älskade Sickan, vad vi tycker om dig!🥰Böckerna väcker stor igenkänning hos både vuxna och barn. De är normkreativa med ett härligt barnperspektiv, lite men väl genomtänkt text på rim och ljuvliga illustrationer som visar alla de stora känslor och upplevelser som finns i ett litet barns vardag. Det kan inte bli bättre än så här!I den fjärde boken Sov nu, Sickan av Sofia Rådström, är det kväll och dags att gå och lägga sig. Och det är mycket som ska hinnas med och Sickan kommer hela tiden på flera saker som ska prövas att göra. Men allra bäst är ändå att mysa och sova tillsammans.Samtliga böcker är stora favoriter hos både mina vuxna barn och de yngre barnbarnen. Böckerna tål att läsas om och om igen och vi gillar både handling och bilder. Även den fjärde boken får högsta betyg av oss och har du ännu inte läst böckerna om Sickan, gör det bums..Böckerna är utgivna av @bonniercarlsen .#sovnusickan #sickanböckerna#sofiarådström #bilderbokstips #barnbokstips #högläsningsbok #läsatillsammans

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *