Instagram

Instagram Inlägg

Fotbolls EM har startat ️ Här kommer några boktips på temat fotboll:#härärallavinnare av Stefan Nilsson. Boken om Grunden Bois – idrottsklubben där det finns plats för alla.#attledamedglädje av Pia Sundhage och Elisabeth Solin.#baraettspel är den tredje fristående delen av Malin Thunberg Schunke. En spännande roman om makt, svek och girighet.#timochfotbollen av Anna Johansson och Joen Söderholm. Tim känner grupptrycket att hoppa in i Äppelvikens IF för att spela final. Problemet är att han inte gillar att spela fotboll.#ramiochjonathan av Mats Berggren.Jonatan bor i samma villaområde som kompisarna Leo och Markus. De spelar i samma fotbollslag där Jonatans pappa är tränare.Rami bor i ett flyktingboende.Jonatan och Rami möts i en fotbollsmatch och starka känslor uppstår direkt.#utanofferingenseger av Philip O’Connor och Haidar Hajdari.Niko från Rosengård är en skicklig fotbollsspelare. Väl i Storstaden inser han att en äldre och mer erfaren spelare blivit erbjuden samma saker.#näralltstårpåspel av Philip O’Connor och Haidar Hajdari. Den 17-årige Malik Mannehs slår stort igenom i sin allsvenska debut. Men hemma ligger mamma sjuk, räkningarna är obetalda men när Malik blir erbjuden pengar för att missa en viktig straff ser han en möjlighet, eller är muta verkligen lösningen?#förlagetsbästa av Angelica Öhrn.Adam är lagets stjärna och drömmer om att bli fotbollsproffs.Ilyas pappa vill att Ilyas ska bli fotbollsspelare, men Ilyas blir mest hånad när han gör fel. Plötsligt får laget en ny tränare, ett fd fotbollsproffs. Men vad innebär det för spelarna i laget?.Swipa för bild🏽#vårtlillalandslag av Mats Wänblad och Maria Andersson Keusseyan i ett samarbete med Svenska Fotbollsförbundet som hyllar laganda, vänskap, mångfald och spelglädje.#åshöjdensbk den klassiska fotbollsserien av Max Lundgren. Visst vet du att den finns nyutgiven både som pocket och som samlingsvolym? Swipa för bilder 🏽. Mats Wänblads serie om Lovisa Larsson som spelade i Råninge BK. #hejalovisa#aktarygg#lagetsstjärna#högpress#spelvändningRekommenderas varmt!️️️️️Vilka böcker på fotbollstemat vill du tipsa om?

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *