Instagram Inlägg

Förra tisdagen den 1 juni tipsade jag om den fascinerande debutromanen Ljusnan du mörka av Lars Landgren.Om du missade inslaget och vill lyssna i efterhand – klicka på länken i profilen🏽.Boken Ljusnan du mörka bjuder på en samling fristånde historier som utspelar sig på verkliga platser i Hälsingland. Två personer färdas i en eka på Ljungan och med älven och det dramatiska och vackra landskapet som bakgrund återberättas de mest oväntade och ibland osannolika noveller som bottnar i fascinerande händelser och spektakulära människor som både speglar dåtid, samtid och de miljöer som handlingen utspelar sig på. .Det är en tidlös bok som är som en ljuvlig samling praliner med både ljus och mörk choklad som lämpar sig bäst att intas i mindre dos, en åt gången, medan man med full närvaro låter doft och smak överfalla alla sinnen..Ljusnan du mörka av Lars Landgren är en läsning som berör, sätter avtryck och påverkar mig på många olika sätt. En fascinerande bok som passar utmärkt att högläsa ljusa sommarnätter eller regniga dagar framför brasan.Rekommenderas!Boken är utgiven av @albertbonniersforlag .#ljusnandumörka #larslandgren #albertbonniersförlag #boktips #lästips #debutroman

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *