Instagram

Instagram Inlägg

Tack alla som tittade på kvällens livesändning!🏽🤗Ca 55 stycken boktips inför sommaren hann jag med på en timme.🏽Direktsändning är alltid spännande. Live-sändning likaså. Något hjärnsläpp blev det och lite mellansnack. Men alltid lika roligt att samarbeta med @sundsvallsstadsbibliotek .Sändningen kommer att vara tillgänglig i efterhand. Vi återkommer med när och hur du når den.Till dess kan du hitta samtliga titlar som nämndes på bokvagnen…Swipa för bild🏽Jag är inne i en period av intensivt arbete mot deadlines både dagtid och kvällstid, därefter kommer det förhoppningsvis mer frekventa boktips och recensioner i mitt flöde igen…✍🏼✍🏼Håll ut och ha tålamod..🏽.#åretsläsfrämjare2020 #åretsläsfrämjare2021 #boktips#sommarläsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *