Instagram

Instagram Inlägg

Dagens pockettips!Ett rent helvete av Anne Liljeroth är den första boken om den lojala och noggranna städerskan Danuta Kowalska från Polen som observerar och tycker sig lära känna sina kunder på djupet medan hon städar deras hem. Hon läser av deras hemligheter och med små gester gör hon vad hon kan för att de ska må bättre. Men det blir inte alltid som hon tänkt sig…Mina ord ledde till en blurb på omslaget till pocketen och jag rekommenderar er att läsa boken bums. För i början av juni kommer uppföljaren Ett rent samvete och den vill vi inte missa!Boken utgiven av @lbforlag .#ettrenthelvete #ettrentsamvete #anneliljeroth #pocketbok #pockettips #louisebäckelinförlag

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *