Instagram

Instagram Inlägg

Jag fixar middan av Johanna Westman är en perfekt grundläggande kokbok som passar många åldrar och människor som vill vara med och bidra till middagen.🌶Boken är smart, snygg och inspirerande med en tydlig struktur med ett upplägg som kanske främst vänder sig till unga kockar – eller till nybörjaren som vill fördjupa sig och utvecklas i köket. Själv tycker jag att det är en perfekt presentbok till eleven och studenten, som kanske är på väg att flytta hemifrån och behöver handfasta råd att vara en självständig kock. Men jag som vuxen och van i köket gläds åt många härliga tips och nya recept.🥦Johanna Westman är välkänd programledare sedan många år, hon har skrivit barnböcker och kokböcker och syns även bl a som Tv-kock i Go’kväll och ”jag fixar middan” innehåller 52 av hennes egna favoritrecept. Det innebär att du kan laga en ny maträtt varje vecka.🍋Boken är tydligt indelad efter årstider, med råvaror som är aktuella utifrån respektive säsong.Många recept är vegetariska men det finns även fisk- och kötträtter och recept till brödbaket.🥐Dessutom finns det användbara tips om matlagning, redskap, råvaror och smak. Och vad gör man av alla rester? Ingen fara, det finns även en överskådlig sida med tips om hur du kan piffa till överbliven mat vilket kan inspirera till att göra egna recept med personlig touch.Sammantaget en helt ljuvlig kokbok som jag varmt rekommenderar.Boken är utgiven av @rabensjogren .#jagfixarmiddan #johannawestman #rabenochsjögren #kokbok #receptbok #receptbokförbarn #middagstips #middagsinspiration

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.