Instagram Inlägg

Idag är det släppdatum för Galleriet vid vattnet av Hanna Blixt.🥳Och så hedrande med en blurb på omslaget.🏽.Jag har haft förmånen att förhandsläsa och nu längtar man verkligen till Dalarna i försommartid.Det är fint att återse Nora och Viktor som vi lärde känna i den vintriga Glasveranda med sjöutsikt – den första boken i Leksandssviten..Nu är det sommartid och Nora och Viktor ska öppna ett galleri med tavlor, fik och gamla saker och uppfräschade återvunna möbler. En dag hittar Nora ett kärleksbrev i en tavla som föreställer en dalkulla och hon börjar nysta i vem som är avsändaren, adressaten och flickan på tavlan.Parallellt får vi följa den känslige tonåringen Nils dramatiska vardag i en dysfunktionell familj på 60-talet. Nils blir handlöst förälskad i en flicka på ett vykort och inser att det är hans livs kärlek..Boken är utgiven av @historiskamediaRecensionsdag den 11 maj..#gallerietvidvattnet #hannablixt #leksand #leksandssviten #feelgood

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *