Instagram

Instagram Inlägg

Men vilken ljuvlig feelgood-karamell! Längtar du efter sommaren och det (o)-komplicerade livet som en kolonilott kan föra med sig – ja då är ”I hjärtat av Ådala” av Åsa Liabäck en perfekt läsning. En riktigt härligt charmig och välskriven debut med en skön blandning skara människor i både med- och motgångar. Personligheter som berör och gör avtryck och som jag gärna hänger med flera gånger.Vi möter 35-åriga Anna som efter ett kraschat förhållande skaffar sig en kolonilott i Ådala i Linköping.Vi lär känna livsnjutaren Ragnar drygt 80 år, den lite försynte Rune, den unga Stephanie som behöver en paus från sina föräldrar, Margareta som mitt i livet känner kärlekspirr igen och Rigmor, som högljutt säger exakt vad hon tycker. Det här är en trovärdig relationsroman med olika parallella berättelser, som snyggt skapar en helhetsbild. Målande miljöer som både lockar och inspirerar, en handling som engagerar och människor som jag har svårt att glömma.Rekommenderas varmt!Boken är utgiven av @printzpublishing .#åsaliabäck #ihjärtatavådala #feelgoodroman #relationsroman #debutroman #printzpublishing #mysigläsning #linköping #läsningärlivet

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *