Instagram Inlägg

Jag är tagen och berörd. David Ärlemalm levererar återigen en stark och omtumlande bladvändare.Boka in den 14 april för då finns ”Som natten” i butik. Den här vill du inte missa!.För tjugoåriga Asynja betyder den fyra månader gamla dottern Snäckan allt. När pojkvännen Eddies drogaffärer går snett blir Asynja och dottern maktlösa brickor i ett mörkt spel. Under några dygn i södra Stockholm driver Asynja längre och längre bort från det liv hon drömt om, och lämnat en sårig uppväxt i Norrland för.”Som natten” är en mörk roman om en ung kvinna som dras in i en härva av kriminalitet, en berättelse om brutalitet men också om vänskap och mänsklig värme.Boken är en prequel som utspelar sig ett och ett halvt år innan debuten ”Lite död runt ögonen”.Boken är utgiven av @bokforlagetforum Varmt Tack för förtroendet att få förhandsläsa.🏽 Återkommer med utförligare recension..#somnatten #davidärlemalm #bokförlagetforum

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *